Михаела Маринова е на път да се превърне във втората

...
Михаела Маринова е на път да се превърне във втората
Коментари Харесай

Михаела Маринова е като Славена Вътова – бута се навсякъде

Михаела Маринова е на път да се трансформира във втората най-мразена дама в родния ефир – след Славена Вътова. Фенове на шоуто „ Като две капки вода ” надигнаха глас против победителката от сезон пет, която се завръща в новото издание на шоуто. Според тях продуцентите прекаляват с натрапването й от дребния екран.

„ Оф, аман от това Мише! Таз пък не стопираха да я бутат... И няма да се учудя, в случай че и тук завоюва. Нали въпреки всичко би трябвало да бъде нагласена и бутана на всички места. Нито е забавна към този момент, нито има какво ново да покаже! ”, разясняват почитатели на „ Капките ”. Те се чудят какво чак до такава степен забавно намира в младата певица Маги Халваджиян, с цел да я кани във всички формати, които снима. През 2015-а 16-годишната тогава Михаела стана трета в музикалния формат „ Х Фактор ”. Тя влезе във компанията на Саня Армутлиева и от този момент до момента за нея няма затворена врата в предаване на Халваджиян. Интересно е, че постоянно побеждава и то изненадващо.

В „ Като две капки вода ” да вземем за пример през 2017-а се класира първа, макар че до края за любимец се смяташе фолк звездата Деси Слава. Две години по-късно Михаела завоюва „ Маскираният артист ” с костюма на Гарвана, въпреки че всеобщата фаворитка беше Розата – Жана Бергендорф. Прости сметки демонстрират, че до 2019-а младата певица е имала абонамент за огромен тв формат на всеки две години. После интервалът се съкратява. През есента 2020-а още веднъж е в „ Маскираният артист ”, единствено че в детективския панел. Замества титулярката Алекс Раева. Никой не схваща с какво младата певица е заслужила достойнството да седне до звезди като Владо Пенев и Азис, само че хората си отдъхват, че най-малко е единствено за една вечер. Сега ще я гледат най-малко 12 понеделника в „ Капките ” – едвам 6 месеца след „ детективската ” й изява.

„ Това е толкоз неугледно момиченце - дори на калъфката на възглавницата ми да й щампират лицето, отново няма да го запомня ”, отсича на почитател страницата на шоуто за двойници една от постоянните зрителки. Хората всеобщо се изричат срещу следващо присъединяване на певицата. Въпреки че никой не отхвърля гения й, настояват, че към този момент е дотегнала на всички. Вместо нея упорстват за своите любимци Ненчо Балабанов, Стефан Илчев и Славин Славчев, които този сезон няма да вземат участие.

Любопитно е да се означи, че Михаела преди години претърпя зверско проваляне в „ Х Фактор ” точно от Славин. Рокаджията победи в музикалния формат, а тя остана трета. Оттогава насам двамата – инцидентно или не – не се засичат в телевизионни излъчвания. Дори в „ Капките ” продуцентът предложения Мишето в сезон пет, а Славин – години по-късно, в сезон шест. По този метод и двамата съумяха да победят в шоуто, единствено че в разнообразни години.

Заради абонамента си в тв излъчвания Михаела към този момент е сравнявана с някогашната Мис Славена Вътова, макар че е надалеч по-талантлива от нея и то с потвърдени гении. Но защото не слиза от дребния екран, стартира да става тъкмо толкоз досадна, колкото е и Славена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР