Михаела Маринова е на 25 години и някак не й

...
Михаела Маринова е на 25 години и някак не й
Коментари Харесай

Михаела Маринова пак "запя" за женения си любим в ефир: Много съм зле, не се чуваме, получих паник атаки!

Михаела Маринова е на 25 години и някак не й прилича да се държи като 5-годишно дете, което се тръшка за играчка. А нейната, в тази ситуация, е прословутият й обичан, сродната й душа, който обаче е... " малко " женен.

Да, сагата я знаем от дълго време, тъй като Мишето се постара да я опише в ефир пред цяла България. Преди месеци тя проговори за възприятията си и за това, че любовта й е " вселенска ", само че невъзможна...

Е, добре. Каза го тогава, всички разбрахме, редно беше да млъкне по тематиката. Тя обаче продължава като втора серия от " латино сериала " беше през днешния ден в " Събуди се ". Михаела Маринова още веднъж " запя " остарялата ария и не спря да каканиже какъв брой мощни усеща е провокирал фамилният мъж в нея.

От диалога обаче пролича, че този Ромео е прекратил всевъзможни контакти с певицата като явно се е осъзнал и е останал при жена си и децата си. Това едвам не умъртвило Мишето, която почнала да получава жестоки паник офанзиви и те я държали месеци наред, даже повече от половин година.

" Страшно беше, тъй като няма лекарство, нищо не оказва помощ. Успях някак да се оправя сама, със силата на волята, тъй като си споделих, че по този начин елементарно не се мре ", усмихва се певицата.

А почитатели я поучават да употребява същата воля, с цел да спре да приказва за въпросния мъж, тъй като се излага. " Посветила съм му и ария. Не знам дали я е чувал, само че се надявам да се разпознае в нея ", споделя Михаела Маринова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Михаела Маринова женен любим Мишето паник атаки мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР