Михаела Филева сподели с фенвете си едни от най-запомнящите се

...
Михаела Филева сподели с фенвете си едни от най-запомнящите се
Коментари Харесай

Вижте Михаела Филева без грим

Михаела Филева показа с фенвете си едни от най-запомнящите се щастливи моменти. Тя пусна в обществената мрежа клипче, на което я виждаме изцяло натурална, без никакъв грим.



Кадрите са от ваканциите на Михаела и приятеля й Стефан, осъществени в най-различни екзотични дестинации. С настъпването на 2022-а Филева направи равносметката си, като не скри пред почитателите си, че отминалите 12 месеца за нея са били най-трудните в живота й.

„ Няма да ви неистина, адресирам най-ужасната година в живота ми от доста време насам в персонален проект, постановиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в границите на тази проклета 2021-ва година! Но мисълта ми е друга – желая да ви благодаря, тъй като вие – публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален проект! Предполагам всичко е “Ин и Ян” в действителност в последна сметка. Благодаря ви, че ми давахте тласък да издам следващ албум, благодаря ви, че препълвахте залите и летните театри на националното ни турне дружно с Максим Ешкенази и симфоничните оркестри! Че гледате милиони пъти новите видеа, които сътворяваме с цел да илюстрираме музиката ми! “ – показа тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР