Михаела Филева ще взриви Летния театър в Пловдив на 19

...
Михаела Филева ще взриви Летния театър в Пловдив на 19
Коментари Харесай

Михаела Филева взривява Летния театър

Михаела Филева ще взриви Летния спектакъл в Пловдив на 19 септември. Талантливата певица разкри, че приготвя зрелищен театър, на който ще зарадва почитателите си с най-големите си шлагери, само че също по този начин ще ги изненада и с забавна хореография и мултимедийни резултати. Михаела ще извърши и най-новата си ария " Latino senorita ", въодушевена от същинските страсти, любовта и чувството за лято. Изпълнителката разкри, че видеото към песента е снимано в горещата Куба, а подготовката за латинотанца, с който впечатлява, в клипа <210> е лишил единствено седмица с помощта на хореографката Дори Стоянова.

Певицата приготвя дует с Орлин Павлов и скоро ще излезе видеото към общата им ария " Завръщане " - саундтрак към едноименния филм на Ники Илиев, който се чака по кината през октомври. Музиката е на Влади Ампов - Графа, а пловдивската аудитория я е чула първа на Плаващия концерт на Орлин Павлов на Гребната база.

През лятото Михаела е събирала загар на родното Черноморие, само че съумяла да отскочи и до Турция, Грузия и Армения. Звездата сподели, че обожава природата, а една от най-красивите и запаметяващи се гледки съгласно нея е пустинята Вади Рум в Йордания.

В свободното си време певицата спортува, върви на кино и чете бестселъри от създатели с разнообразни националности. В началото на месеца Михаела е снимала видеоклипа към още една ария, която се чака да излезе до края на годината. Хитът ще влезе в последния албум на певицата - " Нова страница ". Звездата сподели, че обожава сърдечната пловдивска аудитория, и по тази причина е избрала да стартира първото си независимо турне точно от Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР