Михаела Филева показа гордо кой е виновникът за широката ѝ

...
Михаела Филева показа гордо кой е виновникът за широката ѝ
Коментари Харесай

Михаела Филева показа кой я прави щастлива

Михаела Филева сподели гордо кой е виновникът за необятната ѝ усмивка. Дълго време изпълнителката криеше самоличността на своята половинка, пазейки персоналния си живот надалеч от медийното пространство, само че последователно реши да показа на своите правилни почитатели колегата си.

Неговият облик последователно стартира да се появява в някои от 24-часовите сторита, които споделяше в персоналния си Инстаграм акаунт, а след това ликът му заемаше място и в фотосите, редящи се по стената на профила ѝ, разяснява life.dir.bg.

Днес към този момент не е никаква загадка, че той се споделя Стефан и той работи като маркетинг управител в огромна компания. А в последната си обява в Инстаграм брюнетката написа " Моето благополучие си има име ".

Михаела качи изложба от две фотоси, разкриващи морската ѝ отмора, в която неин правилен сателит е обичаният ѝ. На фрагментите се вижда, че двамата са се отдали на корабоплаване с яхта, наслаждавайки се високите температури, слънчевите лъчи и природата наоколо до брега.

" Родена с шанс ", гласи един от хаштаговете, с които Филева е отбелязала своята обява.

Публикация, споделена от (@mihaelafileva) на Авг 18, 2020 в 10:31 PDT

На изображенията, снимани на борда на плавателния съд, някогашната съдийка от музикалното риалити предаване " Гласът на България " носи небесносиня лятна рокля от нейния личен мърч с пай ръкав и щампа на гърдите, изобразяваща нейна фотография, която е пристегната в талията с стеснен черен колан. Косата ѝ е прибрана на висока опашка, а отпускарската ѝ визията се добавя от чифт обеци - вид " халки " и тъмни очила.

На първата снимка тя театралничи сама пред обектива, само че на идната към нея към този момент се е включил и Стефан.

Една от пристрастеностите на двойката са пътуванията, по тази причина при всяка изскочила опция, те стягат куфарите и се насочат към някоя дестинация. В края на предходната година те отлетяха дружно за Южна Африка, където посрещнаха 2020 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР