Михаела Филева май си навлече сериозни главоболия заради участието си

...
Михаела Филева май си навлече сериозни главоболия заради участието си
Коментари Харесай

Михаела Филева си навлече сериозни главоболия заради участието си на София Прайд

Михаела Филева май си навлече съществени главоболия поради присъединяване си на " София Прайд ", който ще се организира на 17 юни.

Поп певицата към този момент е и обезпокоена, тъй като получава всевъзможни отрицателни мнения в обществените мрежи.

Откровени обиди и даже люти закани накараха изпълнителката на " По-добра от мен " да изпитва даже боязън от идното си присъединяване. В обществените мрежи тя защити ЛГБТ общността, което в действителност отключи отрицателната вълна против нея.

" Вярвам, че любовта е отговорът на всеки проблем. Мечтая да си живеем без потребността да съдим или да сочим с пръст, да се обичаме, без да лепим етикети и да подхождаме с схващане ", гласи част от написаното в профила ѝ.

Думите ѝ обаче не бяха посрещнати задушевно. А съгласно някои от мненията - всички замесени в плана, в това число и хората, които го популяризират, заслужават " крепък пердах и револвери ".



" Учите младото потомство на липса на морал и полезности ", " Ударила си си главата и в този момент не можеш да се съвземеш ", " Унижи се до нула ", " Гръмни се ", са единствено дребна част от обидните мнения по адрес на певицата, предава blitz.bg

 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР