Михаела Филева май си навлече сериозни главоболия заради участието си

...
Михаела Филева май си навлече сериозни главоболия заради участието си
Коментари Харесай

Заплашват с бой и пистолети Михаела Филева заради София прайд

Михаела Филева май си навлече съществени главоболия поради присъединяване си на " София Прайд ", който ще се организира на 17 юни.

Поп певицата към този момент е и обезпокоена, тъй като получава всевъзможни отрицателни мнения в обществените мрежи.

Откровени обиди и даже люти закани накараха изпълнителката на " По-добра от мен " да изпитва даже боязън от идното си присъединяване. В обществените мрежи тя защити ЛГБТ общността, което в действителност отключи отрицателната вълна против нея.

" Вярвам, че любовта е отговорът на всеки проблем. Мечтая да си живеем без потребността да съдим или да сочим с пръст, да се обичаме, без да лепим етикети и да подхождаме с схващане ", гласи част от написаното в профила ѝ.

Думите ѝ обаче не бяха посрещнати задушевно. А съгласно някои от мненията - всички замесени в плана, в това число и хората, които го популяризират, заслужават " крепък пердах и револвери ".



" Учите младото потомство на липса на морал и полезности ", " Ударила си си главата и в този момент не можеш да се съвземеш ", " Унижи се до нула ", " Гръмни се ", са единствено дребна част от обидните мнения по адрес на певицата, предава blitz.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР