Михаела Филева изпраща 2022 година с номер 1 хит по

...
Михаела Филева изпраща 2022 година с номер 1 хит по
Коментари Харесай

Михаела Филева - опасно близка със Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева

Михаела Филева изпраща 2022 година с номер 1 шлагер по предавания, сполучливо турне и зашеметявящ дебют в основната роля в мюзикъла „ Парижката Света Богородица ”. Само преди две седмици надарената изпълнителка показа видеото на „ Обсебен “, първият ѝ музикален план в партньорство с румънската Глобъл Рекърдс. Текстът е на български, като негови създатели са Михаела и Ангел Проданов.

„ Обсебен “ е ария, която харесваш и запомняш от първото слушане. Звученето ѝ ни връща към 80-те години на предишния век, което е настоящо още веднъж както в музиката, по този начин и в модата. Закачливият темп е ентусиазъм за текста на песента, който с намигане показва тематиката за егоизма във взаимоотношенията и вълнува множеството от нас. Основната тематика улавя и режисьорът Крис Захариев. Той основава свежо видео с присъединяване на надарения артист Калоян Стойчев, танцьорите от RiO Crew и три страхотни дами – Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева.

Виж още: Внимавайте: Тези зодии няма да имат шанс в любовта през 2023

 Monte Music

В края на годината, когато е времето за равносметка на постигнатото, в свое изявление Михаела Филева споделя, че 2022 е била същинско предизвикателство за нея. За първи път се гмурка в дълбоките води на мюзикъла – стартира с присъединяване в  „ Уестсайдска история “ в зала България и стига до сполучливото преобразяване в ролята на Есмералда в „ Парижката Света Богородица “ в Стара Загора. Певицата и почитателите ѝ си устройват прочувствена среща по време на националното ѝ турне, а черешката на тортата е „ Обсебен “.

Михаела към този момент има проекти за 2023, като разкрива, че първото, което ѝ следва е дует с обичан български реализатор.

Изображение: Monte Music

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР