Михаела Филева е една от най-талантливите ни и лъчезарни млади

...
Михаела Филева е една от най-талантливите ни и лъчезарни млади
Коментари Харесай

Михаела Филева демонстрира секси форми, феновете във възторг

Михаела Филева е една от най-талантливите ни и лъчезарни млади изпълнителки в поп музиката. Тя е една от звездите, които са постоянно доста поредни в това, което вършат. Тя не обича да разкрива персоналния си живот, избира да приказва тогава, когато има какво да каже и то е съврзано най-вече с нейната работа. 

Все отново певицата споделя някои защити моменти със своите почитатели, като това прави в Инстаграм, където разгласява разнообразни фрагменти от всекидневието си, освен от сцената. Съвсем скоро Михаела впечатли почитателите си с нова фотография, на която ясно се вижда съвършената форма, в която се намира. " Понякога успяваш да запечаташ в фотография чувството за чисто благополучие. ", е написала звездата към красивия планински кадър. 

Виж още:

Филева е залолжила на много секси състезателен тоалет, подчертаващ извивките на тялото ѝ. Някои даже съпоставиха супер фит тялото на нашата звезда с това на Джей Ло, която се хвали освен с плочки на корема, само че и с известното си дупе.

Някои препполагат, че Михаела е качила някой различен кг, най-много поради изолацията, само че това не е по този начин, тъй като от фотографията ясно се вижда, че певицата е в чудесна форма, само че освен на тялото, а и на духа. Как реализира този резултат ли - ами с тренировки, вярно хранене, а дано не забравяме, че придвижването и спортните занимания ни зареждат с доста повече благополучие.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelafileva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР