Михаел ГУШЕВ, кореспондент на в-к МАРИЦА На Златния рог в

...
Михаел ГУШЕВ, кореспондент на в-к МАРИЦА На Златния рог в
Коментари Харесай

Откриха плаващ тенис корт на Златния рог с мач на кмета СНИМ...

Михаел ГУШЕВ, сътрудник на вестник МАРИЦА

На Златния рог в Истанбул е издигнат плаващ тенис корт, а мачът за разкриване беше извършен тази седмица с присъединяване на кмета на мегаполиса Екрем Имамоглу и брачната половинка му Дилек Имамоглу.

Проведеният тенис мач с членове на спортните организации в града, беше във връзка честването в Турция на Деня на младежта и спорта, проведен за първи път от Ататюрк. Празникът е знак на съвременна и световна Турция.



Кметът, който е определен от главната опозиционна Републиканска национална партия, разпространява мача в своя акаунт в Туитър, казвайки: " Дали е допустимо да играем тенис в морето? Да, при нас всичко е допустимо. "

„ Този ​​плаващ корт ще остане известно време на Златния рог “, сподели кметът и добави: „ Отворени сме за всички предложения. “

Според кмета плаващата обширна платформа може да се употребява и за други спортни или културни действия и концерти.

Той съобщи също, че е подготвен да играе тенис мачове за набиране на дарения за неправителствени организации и институции.

„ Ако някой се обади в общината и каже, че желае да направи дарения за някои неправителствени организации, можем да играем мач там “, сподели той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР