Миграцията на бизнеса в облака не е само технологична цел.

...
Миграцията на бизнеса в облака не е само технологична цел.
Коментари Харесай

Превръщаме новите технологии в решения за клиентите

Миграцията на бизнеса в облака не е единствено софтуерна цел. Това е смяна на парадигмата на потреблението на данните, споделя Маргарита Наумова, създател и шеф на Inspirit и създател на SQL Master Academy

акво предизвика интереса ви към ръководството и разбора на данни и каква мотивация стои зад триумфа ви да бъдете в топ 1% от най-хубавите SQL Server експерти в света?

Занимавам се с бази от данни още от студентските си години. Този свят ме притегли със своята подреденост. След това като учител навлязох надълбоко в теорията на тази просвета. Логиката на ръководството на бази от данни е една „ красива математика “, а аз постоянно съм имала уязвимост към математиката. Когато трансформирах кариерния си път и напуснах академичната среда, открих практическия аспект на системите за ръководство и разбор на данни и дефинитивно се убедих, че това е моята област. Насочих упоритостите и напъните си напълно в тази посока. Обучението и сертификацията в Редмънд ми даде опция да се причисля към една общественост на отдадени на технологията специалисти от международна големина, с които не преставам да работя и до през днешния ден. Компетенцията ми отвори порти в интернационалните планове в целия свят и ми даде умения и опит. Винаги съм си си поставяла високи, даже видимо невъзможни цели, които подхождат на визията ми за мен самата, въодушевяват ме и следват пристрастеността ми. След което те се трансформират във фокус, в проект с желязна дисциплинираност, в план, който би трябвало да се докара до сполучлив край. Успехът самичък по себе си въодушевява. А главната ми мотивация, когато е най-трудно, е какво ще науча по пътя до реализирането на задачите, какъв брой ще знам, откакто ги реализира, и какъв брой по-добра ще бъда в това, което върша. Разкажете ни повече за дейностите и екипите, които управлявате, както и за интернационалния бизнес на Inspirit, обвързван с Microsoft Data Platform & BI.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР