Мигратните, които прескачат оградата, аз щях да върна обратно с

...
Мигратните, които прескачат оградата, аз щях да върна обратно с
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Прескачащите оградата мигранти щях да върна с два шамара

Мигратните, които прескачат оградата, аз щях да върна назад с два шамара. Това сподели в предаването „ Тази сутрин” вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка кино лентата на депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева „ Граница”, който демонстрира по какъв начин мигрнати умерено прескачат оградата по южната ни граница.

Министърът изрази отвращение от обстоятелството, че Йончева и екипът, с който е снимала кино лентата, не са подхванали нищо да върнат прескачащите оградата назад в Турция. Само дето с кафе и локум не ги черпят, сподели Каракачанов.

По думите му Елена Йончева не се държи като народен представител, а като публицист, който търси евтина сензация.

Нормално е някъде, някой да успее да прескочи оградата по българо-турската граница, само че основната цел на оградата е изпълнена – а точно да стопира всеобщото навлизане на бежанци в България, счита министърът на защитата.

Той признава, че въпреки всичко има проблеми с защитата по границата – липсва видеонаблюдение и задоволителен брой екипи, които да реагират на сигнали за нелегално прекосяване. Решението съгласно него е да се изпрати армията по границата.

С спомагателните пари за защита за идната година – 100 млн. лева, ще бъдат основани нови 1300 щата в армията, с цел да се компенсира отчасти дефицита на 5000 души, сподели още Каракачанов.

Вижте целия диалог във видеото:

-->

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР