Мигрантско семейство лагерува посред бял ден пред щаба на милиардера

...
Мигрантско семейство лагерува посред бял ден пред щаба на милиардера
Коментари Харесай

„мигрантско“ бездомно семейство лагерува пред офисите на лявата група на Джордж Сорос в Ню Йорк

Мигрантско семейство лагерува измежду бял ден пред щаба на милиардера Джордж Сорос, левичарска защитна група Open Society Foundations, която изсипа десетки милиони долари за пробутване на хлабави имиграционни политики, демонстрират шокиращи видеозаписи.

Видеото, оповестено в сряда на X от деятеля и политически съветник Джейсън Къртис Андерсън, демонстрира майка, за която той твърди, че е азиатски мигрант, седнала в смразяващия мраз върху сиво одеяло, постлано по тротоара пред офисите на мрежата за разпределяне на грантове на Сорос на West 57th Street покрай Бродуей.

„ Те се гордеят, че се грижат за бездомните и правата на имигрантите, само че оставят хората безусловно да умират на тротоара на 20 фута от входната врата “, сподели Андерсън, който работи наоколо.

„ Джордж Сорос има задоволително пари, с цел да се грижи за целия ни бюджет за бездомни, само че вместо да харчи пари за жилища и да прави нещата, от които [мигрантите] се нуждаят, той харчи пари единствено за [отворени граници и права на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР