Мигрант, обвинен в брутално намушкане до смърт на свой колега,

...
Мигрант, обвинен в брутално намушкане до смърт на свой колега,
Коментари Харесай

Мигрант, който намушка до смърт колега търсещ убежище в приюта за палатки в Ню Йорк, помоли охранителя да го остави да „довърши работата“: прокурори

Мигрант, упрекнат в брутално намушкане до гибел на собствен сътрудник, търсещ леговище, твърди се, че е помолен от подслон за палатки в Ню Йорк охранители да го оставят да „ довърши работата “ в невъзмутими мнения след нападението, споделиха прокурорите при повдигането на обвиняванията против него във вторник.

Твърди се, че 27-годишният Мойзес Коронадо е споделил на защитата в приюта на Рандалс Айлънд, че е намушкал Дафрен Канизалес, 35, няколко пъти, тъй като „ трябваше да си отмъсти “, сподели прокурорът Пиер Грифит пред правосъдните заседатели в Ню Йорк.

Коронадо „ направи изказвания, показващи, че не е пънкар и че защото умрелият го е блъснал по-рано, той би трябвало да си отмъсти и даже помоли охранителите да го пуснат, с цел да може да отиде и да свърши работата, “ Грифит сподели за смъртоносната офанзива от 6 януари.

Заподозреният се пледира за почтен по обвиняване в ликвидиране втора степен и е изправен пред 15 години до пожизнен затвор за убийството.

Говеждото е провокирано, когато се твъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР