Миглена Каканашева, известна още като Мегз, не дойде в Районния

...
Миглена Каканашева, известна още като Мегз, не дойде в Районния
Коментари Харесай

Мегз не се яви в съда

Миглена Каканашева, известна още като Мегз, не пристигна в Районния съд в Пловдив, където беше призована като подсъдима по дело за злополука, с нейно присъединяване, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Тя е била постоянно известена от бранителя си, само че не се явява, защото се намира в чужбина. На постоянния и адрес тя не е открита само че не е посочен различен адрес, на който се намира сега. Изискана е информация от Министерство на вътрешните работи за задгранично пътешестване и от нея е видно, че на 14 януари 2022 година тя е напуснала рамките на страната, като няма данни за връщането ѝ назад.

В мрежата самата Мегз се похвали, че е сбъднала фантазията си да посети Индия. Дали в действителност се намира в Индия, обаче нейната адвокатка не знае. Каза единствено, че момичето е по бизнес каузи. Повдигнатото по отношение на нея обвиняване не касае тежко закононарушение, ето за какво съдията съобщи, че неявяването на Миглена Каканашева няма да попречи за обективното откриване на закононарушението и даде ход на делото.

На делото ѝ участва потърпевшата 74-годишна Станка Ангелова, дружно със брачна половинка си и юриста си Йордан Давчев.

Тя беше конституирана като частен обвинител и предяви цивилен иск за претърпени нематериални вреди за 7000 лв.. Съдът одобри настояванията ѝ. Те би трябвало да бъдат изплатени с лихви от датата на произшествието - 08.04.2019 година до цялостното погасяване.

И двете страни желаеха довеждането на очевидци за идващото съвещание за доизясняване на неща, не отразени в обвинителния акт. Делото бе планувано за датата 31 март 2022 от 9.15 часа.

Адвокат Паскалева още веднъж пое уговорката да уведоми под защитната си Миглена Каканашева да участва на идващото съвещание.

Тя е упрекната за това, че на 08.04.2019г. по републикански път ІI-56, на кръстовището на ул. “П.Парчевич “, с ул. “Христо Смирненски “ в Раковски, при ръководство на " Мерцедес ", модел " МЛ 350 Блутек 4 Матик “, е нарушила разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикала междинна телесна щета на Станка Ангелова, довела до трайно затрудняване на придвижванията на долния десен крак. Повдигнато и е и второ обвиняване за това, че е управлявала лекия автомобил в периода на изтърпяване на насилствена административна мярка за краткотрайно лишаване на удостоверение за ръководство на МПС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР