Миглена Каканашев – Мегз за пореден път е в полезрението

...
Миглена Каканашев – Мегз за пореден път е в полезрението
Коментари Харесай

Мегз блъскала и скубала жена от ревност

Миглена Каканашев – Мегз за следващ път е в полезрението на прокуратурата, заяви „ Трафик нюз”. Този път дизайнерката от Раковски е проверявана за нахлуване над жена в Пловдив. Потърпевшата, чиято идентичност няма да бъде разкрита, е била атакувана от Мегз преди няколко месеца, а повода съгласно наши източници е ревнивост.


Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в града под тепетата, като е блъскала и скубала. След абсурда дамата подава тъжба в Криминална полиция. Започната е била предварителна инспекция, която преди дни е завършила, а материалите са предадени в Районна прокуратура. Държавното обвиняване до един месец ще излезе със умозаключение по проблема.

С нас се свързаха и други поданици на Раковски, както и някогашни чиновници във компанията на Румен Рончев. По думите им пловдивчанката не е единствената жертва на Каканашева. Още една жена е била атакувана вербално и физически от дизайнерката. По една или друга причина обаче, пострадалата не е алармирала до способените органи за случилото се.

Репортер на "Трафик нюз " се свърза с последната, само че тя отхвърли да разяснява нападението от боязън за отплата. Случаят обаче е добре прочут на обкръжението на Румен Рончев. В неделя Мегз застана пред камерата на предаването „ Папараци”, с цел да опише за ареста на транспортния необут и за връзката им.

"Не е правилно, че съм го излъгала и съм му взела бизнеса. Това са лъжите на някогашната му жена. От години той не е с нея, не споделят един дом и едно легло. Нормално е тя да не желае да даде бракоразвод. Бившата му го заплашва, че ще се самоубие, в случай че й изиска бракоразвод ", сподели тогава Каканашева.

Зорница Рончева не е подхванала законови дейности по отношение на „ лъжите”, по думите й, по отношение на Мегз. На този стадий тя ще се въздържи от мнения по проблема и „ когато му пристигна времето” ще вземе отношение по твърдeнията.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР