Миглена Ангелова за пореден път доказа, че устата й е

...
Миглена Ангелова за пореден път доказа, че устата й е
Коментари Харесай

Идиотите Нямат Никакво Право На Мнение! Най-Известната Българска Тв Водеща Ни Напука Телевизора С Това! Край!

Миглена Ангелова за следващ път потвърди, че устата й е освен огромна, само че и поразяваща. Тя постоянно е умеела да борави чудесно с думите, по тази причина и мнозина се боят да се изправят в пряк конфликт с нея.

Миглена Ангелова не си поплюва, съкруши злобарите и този път

Този път обаче Миглена Ангелова не скочи против Антон Стефанов, някой от съквартирантите от Биг Брадър или, недай си Боже, против следващия си обичан мъж. Под ножа й застанаха нахалниците от обществената мрежа, които си разрешават да ръсят тъпи, злобни и безсмислени мнения на стената й.

Миглена Ангелова им затвори устите със звучна плесница. Ето какво написа водещата в профила си, а постът беше харесан от стотици единствено след броени минути.

„ Хм, във връзка „ всеки има право на мнение “ да разясня нещо: Не, не е по този начин. Идиотите нямат право на мнение! Право на мнение има способният човек.

По отношение на саламите, салатите и попарите. Право на мнение има всеки, който ги е ял в задоволително количество и не от един тип. По отношение на дамските превръзки „ право на мнение “ имат дамите, които са ги употребили, и експертите от двата пола, които се занимават с производството им.

По отношение на моя живот, право на мнение имат постигналите и задържалите какъвто и да било триумф през живота си. И освен, само че най-малко това. Некомпетентните идиоти нямат право на мнение.

А на стената ми пък въобще не си бутайте носове с вярата, че имате право на мнение – нямате го. И ще бъдете на часа блокирани, освен това с огромно наслаждение от моя страна.

В живота ви понасям задоволително, тъй като пълзите на всички места и съвсем никой не пръска против вас, само че тук, в така наречен виртуални пространство, мога да ви блонка и го върша постоянно, когато ви виждам. Накратко: Къш от стената ми, ходете да мрънкате за правата си на други стенички “, написа Ангелова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР