Миглена Ангелова публикува статус в профила си във Фейсбук, с

...
Миглена Ангелова публикува статус в профила си във Фейсбук, с
Коментари Харесай

Миглена Ангелова заплаши неканените гости на стената си

Миглена Ангелова разгласява статус в профила си във Facebook, с който отблъсква далеко всички хора, които показват мнение без да имат задоволително опит или познания в сферата, която разясняват.

Госпожа Искрено и персонално съобщи, че на стената ѝ няма място за некомпетентни хора и тяхното мнение. Тя не спря до там, а ги заплаши с блокиране. Текстът бързо събра доста мнения и реакции, както позитивни, по този начин и негативни.

Ето и цялостният текст на обявата ѝ:

"Хм, във връзка "всеки има право на мнение " да разясня нещо: не, не е по този начин. Идиотите нямат право на мнение!
Право на мнение има КОМПЕТЕНТНИЯТ човек.
По отношение на саламите, салатите и попарите - право на мнание има всеки, който ги е ял в задоволително количество и не от един тип.
По отношение на дамските превръзки "право на мнение " имат дамите, които са ги употребили, и експертите от двата пола, които се занимават с производството им.
По отношение на моя живот, право на мнение имат постигналите и задържалите какъвто и да било триумф през живота си. И освен, само че най-малко това...
Некомпетентните идиоти НЯМАТ право на мнение.
А на стената ми пък въобще не си бутайте сополивите носове с вярата, че имате "право на мнение " - нямате го. И ще бъдете на часа блокирани, освен това с огромно наслаждение от моя страна. В живота ви понасям задоволително, тъй като пълзите на всички места и съвсем никой не пръска против вас, само че тук, в тъй наречените виртуално пространство, мога да ви БЛОКНА и го върша постоянно, когато ви виждам. Накратко: къш от стената ми, ходете да мрънкате за правата си на други стенички. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР