Миглена Ангелова продължава да затвърждава славата си на безкомпромисна мъжемелачка,

...
Миглена Ангелова продължава да затвърждава славата си на безкомпромисна мъжемелачка,
Коментари Харесай

Мадам Искрено и лично“ заряза и годеник №5

 Миглена Ангелова продължава да затвърждава славата си на безкомпромисна мъжемелачка, а следващата й " жертва “ е  последният й избраник – предприемачът Кузман Примджанов.  Близки до хопливата тв водеща издават, че още при започване на лятото тя и 9 години по-младият от нея Кузман се скарали грубо и поставили завършек на 3-годишната си връзка.

Каква е повода за раздора, не е ясно, само че Миглена сподели, че е отсвирила последния си любим, откакто  не се появи на тържеството по случай рожденния му ден предходната седмица, написа Хотарена. Партито се състоя в столичен бар, а журналистката не беше измежду гостите. В същото време тя се е отдала на живот във Франция, където отпътувала, с цел да бъде покрай децата и внуците си.

Двамата с Кузман се залюбиха след триумфалната победа на Миглена в риалити шоуто " Биг Брадър “ през 2016 година. Известно време тя криеше, че върти обич с младия предприемач, защото той също е бил фамилен и с деца.

После обаче двамата не спираха да пътешестват по света и у нас и да обявяват любовната си връзка по фотоси в обществените мрежи. От 3 месеца насам обаче сантиментални фрагменти липсват, а сърцето на Миглена още веднъж е свободно.

" Този път най-малко няма да има бракоразвод, тъй като до женитба по този начин и не се стигна “, разясняват хора от нейното обграждане.

Припомняме, че скандалната тв звезда има 4 провалени брака зад тила си. Първият й мъж Петър е татко на огромната й щерка Дора. За него Миглена се омъжила,защото не желала да живее повече с родителите си. Напуснала го малко откакто се родила щерка им, тъй като той бил елементарен водач със скромни приходи, а тя копнеела за звездна кариера и висок стандарт. Прясно разведена и с дете, тя съумяла да омае полицая Андрей, от който има две близначки – Стефани и Андреа. Той обаче непрестанно я командвал, а тя се чувствала като задържан в дома си. Така се стигнало и до втори съдбовен бракоразвод.

Вече майка на три деца, Миглена не се отказала да откри любовта и в русенската телевизия, откъдето потегля кариерата й, се среща с оператора Калчо. Той приел децата й като свои, а по-късно им се родил и наследник. Идилията бързо завършила, защото Миглена желала да живее в София, а Калчо упорствал да останат в Русе. Разделили се със свади и закани.

Журналистката приема шеговито название госпожа " 4-4-4 “ поради предприемача Живко Чакръкчиев, с когато се дами през 2007 година. Уж съвършеният брачен партньор, чиято фамилия тв звездата носеше с горделивост, се оказа подправен милионер с редица задължения.

Красивата им любовна история свърши с величествен скандал и замяна на престрелки в медиите, а след раздялата с Миглена Живко удари дъното и остана без пукнат лев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР