Миглена Ангелова отново се превърна в център на коментарите, но

...
Миглена Ангелова отново се превърна в център на коментарите, но
Коментари Харесай

Гръмна голям скандал! Миглена Ангелова заплетена в грозна схема, водещата е в центъра на подла измама!

Миглена Ангелова още веднъж се трансформира в център на мненията, само че този път без да е направила безусловно нищо. От последните две седмици насам мрежата безусловно прелива с оферти за артикули за намаляване, които тв водещата сякаш персонално и грижливо предлага.

Но като доста други родни практики и тази се оказа обгърната в тотална машинация!     Няколко уеб страницата в мрежата настойчиво стартират думи, които тв водещата в никакъв случай не е изричала, а на тяхна база – и артикули, за които Ангелова даже не е и чувала. Да не приказваме, че не би и употребила! Нищо, че се продават от „ нейно име ”! Върхът на наглостта се съдържа и във обстоятелството, че във въпросните публикации, с изключение на името, се злоупотребява и с доста фотоси на тв водещата – и от интервала, в който работеше в ТВ7, и от по-ранните в bTV и Нова тв.

В едно от заглавията на лъжливата публикация се споделя, че това е „ Неизмислената история за загуби на тегло на Миглена Ангелова с 15 кг ”, а в текста изпод, цялостен с всевъзможни елементи,   е оповестено мислено изявление с журналистката   в което тя „ споделя ” през какви премеждия в питателните си режими е минала, с цел да се радва на стройната си фигура. „ Говори ” за изгаряне на калории, мазнини и сантиметри от талията… И щеше да е занимателно, в случай че нямаше рибки, клъвнали на тази въдица! Уви! Оказа се, че доста хора са се подлъгали по публикациите.

Десетки хора настойчиво подпитват другари и познати какъв е този магически чай, с който Миглена Ангелова е съумяла да стопи толкоз непотребни килограми от фигурата си. „ Бях впечатлена и желаех да си го поръчам, тъй като мислех, че това е чаят, с който отслабва Миглена, само че разбрах, че това е машинация. Потресена съм! ”, гласи една от дамите, подвели се по лъжливия текст в интернет.

Самата Миглена Ангелова пък единствено ефектно се усмихва на порочната процедура, може би тъй като това освен че не е първият път, в който злоупотребяват с името й, а и надали ще е и последният. А същинската загадка на стройната й фигура се крие в систематични и упорити тренировки в домашни условия. И при присъединяване си във „ ВИП брат ” предходната година видяхме какъв брой забележително непрекъсната е Мадам „ Искрено и персонално ” в правенето на аеробика и йога.

Нещо повече – Миглена Ангелова   не посещава фитнес зала, нито разчита на фитнес инструктор   чиито препоръки да следва, с цел да се радва на безукорен външен тип. От години е построила лична система, която наложително включва доста вървене пешком, което в нейния случай, около десетките работни срещи денем, наподобява като детска игра – качествено и незабелязано. А резултатите са повече от забележими!

Източник: Блиц.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР