Миглена Ангелова, която е известна на всички най-вече в ролята

...
Миглена Ангелова, която е известна на всички най-вече в ролята
Коментари Харесай

Помните ли тази фурия от ефира на БТВ? След 4 сватби и 5-и годеник какво й поднесе животът

Миглена Ангелова, която е известна на всички най-много в ролята си на тв водещ и продуцент, има сериозен мотив да почерпи, тъй като към този момент е квалифициран психолог, освен това с оценка отличен.

Миглена е човек, който постоянно е бил тясно обвързван с логиката на психиката, а потвърждения за това са освен предаванията, които е водила през годините, най-много емблематичното " Искрено и персонално ", само че и методите, с които организира години наред интервютата си. Е, както се споделя, тази тапия в този момент наподобява навръх мястото си, съобщи Телеграф.

" Приятели, бързам да се похваля! Съобщиха ми оценката от държавния изпит по " Практическа логика на психиката ". Отличен! Вече съм квалифициран психолог. И съм но мнооооого добра "!, това написа Ангелова и в персоналния си фейсбук профил, в който и все още вали дъжд от честитки. 
Нещо повече - Миглена Ангелова към този момент стартира да практикува като психолог. Тя предлага съвещания за разнообразни проблеми, в това число тревога, меланхолия, стрес и връзки - все въпроси и състояния с настоящ за обществото темперамент.

Тя се е отдала изцяло на внуците си. 58-годишната някогашна водеща има към този момент пет, за което сама се похвали в мрежата. По-голямата част от годината тя живее в Париж, Франция. Там населява огромна къща с двор, в който отглеждала цветя и зеленчуци.

В София се връща от време-навреме, с цел да нагледа бизнеса си, който върти с сегашния си сътрудник Кузман. Годеник номер пет завоюва сърцето ѝ в далечната 2016 година, само че до венчило не стигнаха. Защото той бе фамилен с деца, а тя имаше зад тила си четири развода.

От първият ѝ брачен партньор Петър има щерка Дора. От втория са ѝ двете дъщери близначки. Напуска и него поради властния му темперамент.

В русенската телевизия, от където потегля кариерата ѝ, се дами за оператора Калчо, от който ражда наследник. Най-пищна е четвъртата ѝ женитба, с предприемача Живко Чакръкчиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР