Мигел Анхел Лопес от отбора на Астана имаше много неприятен

...
Мигел Анхел Лопес от отбора на Астана имаше много неприятен
Коментари Харесай

Топ колоездач наби зрител на Джирото

Мигел Анхел Лопес от тима на Астана имаше доста противен случай по време на предпоследния 20-и стадий на Джиро д'Италия. Колумбиецът, който е в топ 10 на генералното класиране, бе съборен от фен на пътя по време на финалното нанагорнище, което му коства доста скъпи секунди. Вбесен от невниманието на фена, "Супермен " Лопес нанесе няколко удара на фена, след което смъкна шапката от главата му.

По правилника на Международния колоездачен съюз сходно държание би могло да се накаже с премахване от надпреварата, само че спортното жури дефинира случилото се като "човешка реакция ". В следствие Лопес се извини за дейностите си и изиска повече почитание от страна на почитателите.

Лопес водеше преследваческа група зад водачите Винченцо Нибали, Ричард Капарас и Микел Ланда, когато фенът се блъсна в него и го смъкна на земята.

Лопес загуби много време и в последна сметка приключи на 1:49 минути зад спечелилия и собствен съотборник Пейо Билбао.

"Бях съборен на земята. Това изисква повече почитание към колоездачите. Съжалявам. Беше миг на чист адреналин и се получи по този начин ", съобщи Лопес. "Много нестабилно е. Случвало се е доста на Джирото, на Тура, заслужаваме повече почитание. Разбирам, че има доста страсти, само че ние влагаме големи старания и след това идват и те смъкват на земята. Какво се случва, в случай че счупиш нещо и би трябвало да се прибереш вкъщи? "

Вижте случая:

Aficionado tira al suelo a Miguel Ángel López y este le pega. #Giro pic.twitter.com/phr8Y61Y3W
— Diego Vos ~ ciclismo (@diegovos_) June 1, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР