Миг преди ВСУ да атакува сградата на правителството на т.

...
Миг преди ВСУ да атакува сградата на правителството на т.
Коментари Харесай

Председателят на руската Дума Володин се разминал за минути с украинските ракети в Донецк -

Миг преди ВСУ да нападна постройката на държавното управление на т. н. Донецка национална република, в нея се е намирал ръководителят на Държавната Дума на Руската федерация Вячеслав Володин, заяви ТАСС с позоваване на лични източници. Украинският удар е разрушил кабинета, в който малко по-рано шефът на долната камара на съветския парламент провел срещи с депутати от Народния съвет на т. н. ДНР и с главата на републиката Денис Пушилин.

„ Веднага след края на срещата на делегацията на Думата отпред с Вячеслав Володин с депутатите от Народния съвет и срещата на самия Володин с Денис Пушилин стартира обстрел на града. Няколко минути откакто беше завършила срещата, ракети попаднаха в кабинета на Пушилин и в залата, където беше срещата с депутатите. “ – разказал източник от администрацията на сепаратистите. По думите му тези пространства били изцяло разрушени.

Във вторник центърът на Донецк беше подложен на обстрел от ВСУ, като украинските сили поразиха с най-малко пет точни попадения постройката на администрацията на ДНР. Според донецките сепаратисти е ударен и хотелът „ Централ “, в който отсядат публицисти и значими делегации, а за офанзивите против Донецк са употребявани HIMARS и снаряди диаметър 155 от стандарта на натовските оръдия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР