МИГ ЛОМ, с финансовата подкрепа на ОП РЧР, обявява процедура

...
МИГ ЛОМ, с финансовата подкрепа на ОП РЧР, обявява процедура
Коментари Харесай

МИГ ЛОМ обявява процедура за подбор на проекти за интеграция на маргинализираните общности, в т.ч. роми, мигранти и други

МИГ ЛОМ, с финансовата поддръжка на Оперативна програма РЧР, афишира процедура за асортимент на планове № BG05M9OP001-2.100 МИГ ЛОМ „ Интеграция на маргинализираните общности, в това число роми, мигранти, други “ – 2020.
Процедурата е по отношение на осъществяването на Приоритетна ос 2 „ Намаляване на бедността и поощряване на общественото включване”, Инвестиционен приоритет 1 „ Социално-икономическа интеграция на маргинализирани общности като ромите “, Специфична цел 1 на Оперативна програма РЧР: Увеличаване на броя на лицата от уязвими етнически общности, включени в претовареност, обучение, образование, обществени и здравни услуги с фокус върху ромите, мигранти, участници с генезис от други страни.
Проектите ще се извършват на територията на МИГ – ЛОМ, която покрива територията в административните граници на Община Лом и включва град Лом и селата Добри дол, Долно Линево, Замфир, Ковачица, Орсоя, Сливата, Сталийска махала, Станево, Трайково.
Дейностите, които ще получат поддръжка включват:
1. Подобряване достъпа до претовареност
2. Подобряване достъпа до обучение
3. Подобряване достъпа до обществени и здравни услуги
4. Развитие на локалните общности и превъзмогване на отрицателните стандарти
Общ размер на бюджета на процедурата: 195 580,00 лева
Пълният комплект Условия за кандидатстване е оповестен на следните интернет адреси:( и интернет страницата на МИГ ЛОМ - /
Крайният период за показване на планови оферти: 2 декември 2020 година, 17.30 ч.
Проектните оферти по актуалната процедура за асортимент на планове, следва да бъдат подадени единствено по електронен път като се употребява Информационната система за ръководство и наблюдаване на средствата от Европейски Съюз в България (ИСУН 2020) - .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР