Миенето на прозорци е трудна и неблагодарна работа - почистване

...
Миенето на прозорци е трудна и неблагодарна работа - почистване
Коментари Харесай

Бабини съвети за лесно и ефикасно измиване на прозорците

Миенето на прозорци е сложна и неблагодарна работа - разчистване от вътрешната страна, разчистване извън, след това още веднъж разчистване на издайническите следи от парцала.

Ако още не сте почнали огромното пролетно разчистване, ето няколко трика, с които това досадно миене на прозорците ще ви се стори доста по-леко. Също по този начин с най-елементарни средства може да постигнете чисти прозорци с съвършен искра.

Първо, прозорците се мият, когато няма директна слънчева светлина и не е доста горещо, тъй като водата изсъхва прекомерно бързо и няма да остане задоволително влага за реализиране на искра при търкането им.

Най-ефикасното измиващо средство си остава разтвор на оцет и вода . Разтворете две супени лъжици бял оцет в един литър вода, като вместо оцет може да употребявате и лимонен сок. Този разтвор ще ви обезпечи безупречно разчистване.
 миене на прозорци iStock/Getty Images-->
Изпитана с времето процедура е почистването благодарение на сплескан вестник . Може да ви звучи примитивно, само че методът е извънредно ефикасен. Само напръсквате стъклото с малко препарат за прозорци и избършете с вестника. Измитият сектор ще заблести.

Можете да употребявате при разчистване на прозорците и амоняк. Смесете амоняк и вода като отношението да е една част амоняк към четири елементи вода.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР