Миене и дезинфекциране ще бъде извършено на улици и площади

...
Миене и дезинфекциране ще бъде извършено на улици и площади
Коментари Харесай

Миене и дезинфекция на улиците в Асеновград

Миене и дезинфекциране ще бъде осъществено на улици и площади в Асеновград. В проектът са включени улиците „ Цар Иван Асен II “, „ Христо Ботев “, „ 6-ти януари “, „ Съединение “, „ Марица “, „ Васил Левски “, „ Княз Борис I “, бул. „ България “, както и централният площад „ Академик Николай Хайтов “. Дезинфекцията и миенето ще бъдат осъществени на следващия ден (20.03.20 г.), оповестяват от градската администрация. От там показват, че дейностите ще започват от 06:00 ч. сутринта. Освен това, персонални защитни средства са предоставени на чиновниците по чистотата в Асеновград, като са осведомени и да не се събират на групи.
По този мотив от общината молят жителите да не паркират колите си на посочените улици и интервал. Идеята е да не се попречва активността по дезинфекцирането. Община Асеновград умолява асеновградчани да си останат у дома, в случай че нямат незабавна и неотложна работа на открито.
Дезинфекцията и почистването на вендинг машините и автоматите имат компаниите, които ги поддържат. Съгласно заповедта на министъра на здравеоопазването, те са длъжни да спазят всички указани, рекомендации и наставления за употреба.
Общинската власт е направила инспекция и по повод съблюдаване заповедта на кмета на Асеновград лекар Христо Грудев да не се организира обичайният за града пазар, който се провежда от търговци всеки четвъртък. Инспекцията не е установила извършители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР