Мидълзбро разгроми като домакин Норич с 5:1 и се изкачи

...
Мидълзбро разгроми като домакин Норич с 5:1 и се изкачи
Коментари Харесай

Мидълзбро унищожи Норич и го спря по пътя му към топ 6

Мидълзбро разгроми като хазаин Норич с 5:1 и се изкачи на третата позиция във краткотрайното класиране. Момчетата на Майкъл Карик демонстрираха, че могат да се преборят за влизане в Премиър Лийг.

Първото полувреме стартира с напън на Норич. Изненадващо обаче Мидълзбро поведе в следствие в едвам 7-та минута. Голмайстор бе Аарън Рамзи, който се възползва от паса на Камерън Арчър. След попадението Боро взе самодейността в свои ръце. В 41-та минута Хейдън Хакни удвои след добре ориентиран удар от въздуха.

Само две минути по-късно след чудесна отборна офанзива на Боро Камерън Арчър се озова на добра позиция и не пропусна да означи за 3:0.

В 45-та минута Джош Сарджънт върна очакванията на Норич, след неточност в отбрана на Пади МакНеър. Гостите обаче бяха още веднъж попарени от Камерън Арчър в 6-ата минута на добавеното време на първата част. Тогава централният нападател се възползва от безредие в противниковото наказателно поле, с цел да направи резултата 4:1.

През втората част падна единствено едно попадение. То бе дело на ослепително играещия Арчър. Той съумя да подаде към Чуба Акпом в дребното наказателно поле, който бе длъжен да означи от сходна отдалеченост.

Загубата бе тежък удар по упоритостите на Норич, които не престават да се борят да доближат до местата даващи право на присъединяване в плейофа за класиране във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР