Мид лейнърът на Fnatic Марек Humanoid Бразда вярва, че краят

...
Мид лейнърът на Fnatic Марек Humanoid Бразда вярва, че краят
Коментари Харесай

Humanoid е убеден, че Fnatic ще спечели LEC

Мид лейнърът на Fnatic Марек " Humanoid " Бразда има вяра, че краят на плейофите в европейското състезание по League of Legends е единствено един - " Оранжевите " да станат първенци.

В изявление за Jaxon преди финалите на LEC в Малмьо, Швеция, съотборникът на Здравец Гълъбов показа по какъв начин съгласно него ще преминат последните две срещи в шампионата.

" Изглеждат слаби сега. Би трябвало да успеем да победим. 3-0, 3-1, даже 3-2, никой не знае, само че предвиждам, че ще спечелим ", стартира чехът по тематиката за съперниците им в съботния полуфинал Rogue.

За G2, който чака спечелилия от двойката Fnatic - Rogue на огромния край, той не бе толкоз обстоен, като показа единствено, че " самураите " нямат късмет в мача, чийто резултат ще бъде безапелационното 3-0.

" По-скоро беше добре, че започнахме да губим ", приключи 22-годишният геймър, акцентирайки слабата игра на отбора по средата на сезона, когато " оранжевите " бяха изгубили 5 следващи срещи, само че се завърнаха и обратно на упованията съумяха да се класират на плейофите.

Снимка: Liquipedia
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР