Microsoft временно спря да предлага на потенциалните потребители на облачната

...
Microsoft временно спря да предлага на потенциалните потребители на облачната
Коментари Харесай

Microsoft спря възможността за пробно тестване на Windows 365 поради недостиг на изчислителни ресурси

Microsoft краткотрайно спря да предлага на евентуалните консуматори на облачната операционна система-онлайн услуга Windows 365 опцията за гратис потребление и тестване на виртуалните работни пространства. Причината е, че искащите да пробват Windows 365 се оказаха прекалено много и изчислителните мощности на софтуерният колос се изчерпаха .

Облачната онлайн операционна система Windows 365, която дава опция за приемането на далечен достъп до виртуалните десктопи на Windows 10 или Windows 11 на процедура от всяко устройство, на което може да бъде стартиран браузър, бе през месец юли. През август услугата бе публично стартирана и бяха оповестени за потреблението на виртуалните компютри. Но единствено един ден по-късно Microsoft се сблъска с дефицит на изчислителна мощ, тъй като искащите да тестват отдалечените виртуални машини се оказаха прекалено много.

За понижаване на натоварването Microsoft реши краткотрайно да спре опцията на физическите клиенти гратис да употребяват Windows 365 в продължение на къс експериментален интервал. Това бе доказано от Скот Манчестър (Scott Manchester), управител на отдела по ръководството на Windows 365, който означи, че опцията за потреблението на новата операционна система още веднъж ще бъде дадена на всички след увеличението на изчислителната мощ.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР