Microsoft съвсем наскоро съобщи, че ще съвсем скоро ще представи

...
Microsoft съвсем наскоро съобщи, че ще съвсем скоро ще представи
Коментари Харесай

Godeal24 за ограничено време предлага продуктови ключове за Windows 10 само за $5,7 и за Microsoft Office за $18,68

Microsoft напълно неотдавна заяви, че ще напълно скоро ще показа огромната актуализация на Windows 11. Софтуерният колос към този момент стартира да тества нововъведенията и измененията и стартира да качва съответните дискове облици в Release Preview и Beta каналите.

Едно от забавните нововъведения, което ще пристигна с огромната актуализация на Windows 11, е прибавянето на часовника и датата към таскбара на външните монитори включени към компютърната система. Много консуматори предложиха на софтуерния колос да направи тази смяна, тъй като по този метод интерфейсът е доста по-лесен за потребление.

Има опция и за шерване програмния прозорец на приложението Microsoft Teams, което може да стане от таскбара
Microsoft прибавя нова функционалност за таскбара, която дава опция за шерване наличието на отворените тествани прозорци на другите оферти. Това е едно потребно допълнение към функционалността, която дава опция за бързо прекъсване и включване на звука на дейните видео диалози непосредствено от таскбара.

Подробностите за времето към този момент ще се демонстрират от лявата страна на центриранията таскбар. Уиджета за прогнозата за времето ще се появя във в лявата страна на екрана когато потребителят остави за по-дълго време курсора върху таскбара.

Голямата актуализация на Microsoft за Windows 11 има още доста нововъведения и промени и можем да бъдем сигурни, че Microsoft ще продължи да се вслушва в рекомендациите на потребителите и ще направи операционната система Windows още по-лесна и комфортна за потребление. Надяваме се този огромен ъпдейт да излезе допустимо най-скоро.

Сега предлага Microsoft Windows 11 единствено за $15,52! Колкото повече продуктови ключове закупите, толкоз повече ще спестите. Можете да си вземете съответния продуктов ключ с нужния лиценз за Windows 11 при цена едвам $8,38 за 1 PC. Не пропускайте на Godeal24. По-долу ще намерите оферти за някои от най-търсените артикули на Microsoft. По време на тази промоция можете да си вземете Microsoft Office 2021 единствено за $30,98, което е доста по-малко от формалната цена от $439,99. А цената на другите версии на Windows стартира от $7,42. Да прибавим, че се оферират и отстъпки до 62%.

Гореща ликвидация! Специални цени за стеснен интервал от време!
Най-популярните операционни системи и офис програмен продукт към сегашен ден, като всичко се предлага на специфични преференциални цени. За показаните по-долу оферти не е належащо въвеждането на специфичен код – просто кликнете върху съответния линк, с цел да осъществите директна покупка:
– $15.52 – $7.42 – $11.42 – $12.44 – $30.98 – $74.03 – $18.68 – $25.85
До 62% отстъпка за комплекти с операционната система Windows и офис пакета MS Office. Необходимо е потреблението на купона SGO62:
– $37.65 – $45.65 – $40.11– $31.74– $32.52 – $34.39 – $24.74 – $25.90
Още сходни комплекти можете да намерите.

До 50% отстъпка за другите версии на операционната система Windows. Необходимо е да бъде употребен кода SGO50:
– $8.16 – $41.91 – $26.13 – $30.75
Още версии на Оценка за съвместимост Windows можете да намерите.

Софтуер за отдалечена работа и отдалечено образование. Необходимо е да се употребява кода SGO62:
– $22.15 – $19.37 – $25.70 – $22.97 – $31.15 – $68.66 – $47.76
Помощен програмен продукт за вашия компютър
Тук се оферират потребни за повишение на продуктивността:
at $20.49 at $10.24 at $15.36 at $14.24
е интернет магазин, който продава операционни системи за персоналните компютри, офис програмен продукт, видео игри и продуктови ключове за разнообразни програмни артикули. Магазинът строго съблюдава концепцията, че клиентът постоянно е преди всичко и предлагаме най-полезните артикули и онлайн услуги на своите клиенти. Пазаруването в нашия онлайн магазин е напълно елементарно и по нищо не се разграничава от шопинга в другите интернет магазини. Кодът за активиране на съответния софтуер незабавно след заплащането се изпраща във тип на имейл, в който са включени и подробните указания за неговото потребление. При самия развой на инсталиране и потребление е допустимо да зародят въпроси, като в сходен случай постоянно можете да се обърнете към нашия професионален екип за техническа поддръжка на адрес. Различните мнения на нашите клиенти можете да видите в.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР