Microsoft реши да върне служителите си на работа в офиса

...
Microsoft реши да върне служителите си на работа в офиса
Коментари Харесай

Microsoft връща служителите си в офиса

Microsoft реши да върне чиновниците си на работа в офиса от 28 февруари. От началото на пандемията компанията създаде шестстепенна система за връщане към работа на цялостен работен ден, като се вземат поради равнищата на заболеваемост от ковид и равнищата на имунизация, оповестиха от компанията.

„ Въз основа на този метод нашите индустриални мощности ще преминат към шестия, финален стадий от хибридния модел на работа от 28 февруари “, се споделя в известието. Служителите ще имат 30 дни, с цел да подредят работата си, преди да преминат към присъствен режим.

Компанията означи, че високите равнища на имунизация в окръг Кинг, Вашингтон, където живеят по-голямата част от чиновниците на компанията, са изиграли забележителна роля за вземането на това решение. В централата на компанията в Калифорния офисите също ще отворят на 28 февруари, а в други елементи на страната когато обстановката на място го разреши.

Ръководството на Microsoft планираше да върне чиновниците на работа в офиса още през октомври предходната година, само че заради разпространяването на вариантите на „ Делта “ и „ Омикрон “ няколко пъти отлагаше датата на връщане на чиновниците си на работните им места.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР