Microsoft разпространи тестова версия на Windows 10 под номер 25324.

...
Microsoft разпространи тестова версия на Windows 10 под номер 25324.
Коментари Харесай

Излезе обновяване за Windows 11 интегриращо ChatGPT в операционната система

Microsoft популяризира тестова версия на Windows 10 под номер 25324. Тя е налична за членовете на програмата Windows Insider в канала Canary и съдържа няколко обилни нововъведения.

Търсенето в лентата на дилемите е обновено – кликването върху иконата с лупа към този момент започва новата търсачка Bing с вградения чатбот ChatGPT. Това изобретение не е налично за всички консуматори, даже и за тези, които към този момент са получили достъп до новата търсачка Bing; то се вкарва поетапно.

Лентата с уиджети към този момент е разграничена на три колони и съдържа по-разнообразна информация, която се актуализира в действително време.

В настройките се е появил раздел за устройствата, свързани посредством USB4. Това може да са докинг станции, хъбове, високопроизводителни периферни устройства, монитори и зарядни устройства. Тук е допустимо да се копира подробната информация за обвързваните устройства (напр. в случай че тя е нужна на отдела за техническа поддръжка за решение на проблеми със съвместимостта и други подобни).

Defender е подобрил отбраната против фишинг и приключване на пароли, като е добавил поддръжката на няколко нови логаритъма за криптиране на данни.

Вече е допустимо да се прикрепват анимирани иконки на уиджети към лентата на дилемите. Анимацията се появява, когато потребителят задържи мишката върху иконата, щракне върху нея или когато уиджетът покаже нова информация.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР