Microsoft разкри новите попълнения в своята Xbox Games with Gold

...
Microsoft разкри новите попълнения в своята Xbox Games with Gold
Коментари Харесай

Xbox Games with Gold за май включват Vanquish и Metal Gear Solid V

Microsoft разкри новите попълнения в своята Xbox Games with Gold сбирка и те са релативно положителни. Въпреки, че игрите механически са от седмото потомство, наличието на Metal Gear Solid V: The Phantom Pain и атрактивния екшън Vanquish на Platinum придава нюанс на селекцията.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ще е налична от 16 май до 15 юни за Xbox One и не се нуждае от показване. Последната игра на Хидео Коджима за Konami е готин екшън със стелт детайли и добре изкусен полуоткрит свят.

Не по-малко зрелищна е Vanquish, като роботизираният екшън на бързи обороти идва за Xbox 360 и Xbox One, с помощта на противоположната съгласуемост с предната подпора. Играта на маестрото Шинджи Миками, който познаваме от Resident Evil, ще бъде налична от 16 до 31 май. Въпреки сериозния триумф, Vanquish по този начин и не се продаваше добре, по тази причина в случай че инцидентно сте я пропуснали до този миг, в този момент имате опция да поправите това.

По-нататък в Xbox Games with Gold се включват още Super Mega Baseball 2 от 1 до 31 май за Xbox One, както и Sega Vintage Collection: Streets of Rage за Xbox One и Xbox 360 от 1 до 15 май.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР