Microsoft продължава да добавя нови функции към Bing, които не

...
Microsoft продължава да добавя нови функции към Bing, които не
Коментари Харесай

Microsoft стартира Bing Stories, в които ще се показва кратка информация за подадената към търсачката заявка

Microsoft продължава да прибавя нови функционалности към Bing, които не се изчерпват с чатбота, основан на GPT. Според обява в блога на софтуерния колос, търсачката Bing, с помощта на изкуствения разсъдък, към този момент може да генерира истории за някои варианти за търсене, предоставяйки дребна мултимедийна презентация по тематиката на търсенето. Microsoft споделя, че „ този метод ще ви даде опция да консумирате информацията на дребни късчета„, когато търсите избрани тематики.

Историите на Bing в общи линии са сходни на тези в Instagram и Snapchat – набор от слайдове с лента за напредъка, която демонстрира какъв брой време ви остава, с цел да преминете към идващия слайд. Самите слайдове съдържат текстово изложение на това, което сте търсили, и могат да съдържат също по този начин свързани изображения и видеоклипове. Може също по този начин да се задейства и тон, с цел да бъде текстът прочетен на глас, освен това под музикален акомпанимент.

Bing Stories не се появяват всякога – редакторите на The Verge съумяха да ги видят при търсене на „ кубизъм “, „ импресионизъм “ и „ тай чи “, само че при опит за намиране на информация за „ iPhone “ или „ Apple “ Bing Stories не се появяват.

Microsoft прибавя, че първоначално историите ще бъдат налични за хора, които търсят на британски, френски, японски, немски, испански, съветски, холандски, италиански, португалски, полски и арабски език. По-късно последователно ще бъдат добавяни и други езици.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР