Microsoft предупреждава своите клиенти, че приложенията и услугите, които са

...
Microsoft предупреждава своите клиенти, че приложенията и услугите, които са
Коментари Харесай

Microsoft 365 ще спре да поддържа IE 11 през следващя месец

Microsoft предизвестява своите клиенти, че приложенията и услугите, които са част от пакета Microsoft 365, към този момент няма да поддържат Internet Explorer 11 от идващия месец.

Microsoft 365 ще приключи поддръжката на остарелия браузър от 17 август и от този миг нататък потребителите ще изпитват влошено потребителско преживяване или пряк отвод за достъп с визуализиране на неточност.

„ От 17 август 2021 година приложенията и услугите от Microsoft 365 към този момент няма да поддържат Internet Explorer и потребителите може да изпитат влошено преживяване или да не могат да употребяват тези приложения или услуги. Процедурата по преустановяване на поддръжката на браузъра за тези приложения и услуги тече от месеци наред, с цел да можем да осигурим един равномерен завършек на поддръжката, която ще бъде прекъсната поотделно и по друго време за всяко настрана приложение, според самостоятелни графици “, гласи част от формалната обява в блога на Microsoft във връзка решението.

Също по този начин си коства да се означи, че потребителите, които се пробват да получат достъп до приложенията или услугите на Microsoft 365 благодарение на Internet Explorer след 17 август, няма да получат поддръжка от Microsoft за премахване на проблемите, с които могат да се сблъскат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР