Microsoft представи уникална версия на игровата приставка Xbox Series X.

...
Microsoft представи уникална версия на игровата приставка Xbox Series X.
Коментари Харесай

Microsoft пусна уникален Xbox Series X с ядлив геймпад

Microsoft показа неповторима версия на игровата приставка Xbox Series X. Тя беше пусната в един образец по кино лентата за Уили Уонка, героят от приказката на Роалд Дал „ Чарли и шоколадовата фабрика “, идната премиера на който ще се състои на 6 декември (в Съединени американски щати на 15 декември).

Самата подпора Xbox Series X е проектирана в стила на шоколадово блокче с логото на картината на лицевата страна. Заедно с конзолата, производителят показа и редица неповторими аксесоари, както и изцяло кадърен за консумация контролер, направен от шоколад.

Пакетът Xbox Series X с тематиката на кино лентата за Уили Уонка включва неповторим дизайн на игровата подпора Xbox Series X, безжичен контролер Xbox Series X в неповторимата цветова скица на носа на Уили Уонка, контролер за Xbox с ядлив шоколад в опаковка със златисто фолио и неповторима Xbox подложка във тип на машина за бонбони, както и комплект от пет шоколадови трюфела.

Уникалният комплект на Xbox Series X може да бъде извоюван на страницата на Xbox в обществената мрежа X (бившият Twitter). Тегленето стартира на 13 ноември. Резултатите от него ще бъдат систематизирани на 14 декември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР