Microsoft представи своя нов компютър от типа всичко-в-едно. Това е

...
Microsoft представи своя нов компютър от типа всичко-в-едно. Това е
Коментари Харесай

Анонс на моноблока Microsoft Surface Studio 2 с видеокарта NVIDIA Pascal и цена $3500

Microsoft показа своя нов компютър от вида всичко-в-едно. Това е Surface Studio от второ потомство с 28-инчов екран, както и предходния модел. Но техническите характерности са доста усъвършенствани.

Microsoft Surface Studio 2 е позициониран, като „най-производителният Surface, излизал на пазара“. Но все пак, устройството се базира на не най-новия процесор Intel Core i7 от 7-мо потомство. Но за сметка на това компютърът е оборудван с видеокарта на Nvidia с архитектура Pascal. Графичната карта обезпечава 50% по-висока продуктивност.

Повишена е продуктивността и на дисковата подсистема. Вместо хибридно запаметяващо устройство в този момент се употребява SSD с потенциал 2 TB. Новото устройство поддържа Xbox Wireless и Surface Dial.



Дисплеят е с 38% по-ярък от екрана на Surface Studio от първо потомство. Максималната подробност е нараснала с 22%. Резолюцията на сензорния екран е 13,5 милиона пиксела. Поддържа се работата със стилуса Surface Pen, разпознаващ 4096 равнища на напън. Моноблокът разпознава и наклона на стилуса.

Цената на базовия модел на моноблока Surface Studio 2 с процесор Intel Core i7 (Kaby Lake) и 16 GB оперативна памет е $3499 . Датата за начало на продажбите не е посочена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР