Microsoft представи днес новата игрова конзола Xbox Series X, вземайки

...
Microsoft представи днес новата игрова конзола Xbox Series X, вземайки
Коментари Харесай

Microsoft представи новата си игрова конзола Xbox Series X

Microsoft показа през днешния ден новата игрова подпора Xbox Series X, вземайки преднина пред Sony при новото потомство устройства, осведоми Си Ен Би Си.

Xbox Series X бе показана на конференцията на компанията на церемонията при връчване на годишните награди за бранша на видео игрите.

Устройството се отличава с едносъставен дизайн, наподобяващ съвсем напълно външния тип на кутия за настолен компютър. Новото безжично контролно устройство наподобява като нещо по-познато на почитателите на Xox. То обаче съдържа бутон за шерване, който дава опция на потребителите да вършат скрийншотове и видеа на играта. Конкурентната подпора PlayStation 4 на Sony към този момент има такава функционалност.

Това ще бъде най-бързата, най-мощна подпора, правена в миналото и ще може да демонстрира до 120 фрагмента на секунда с 8К резолюция, заяви Фил Спенсър, началник на подразделението за Xbox на Microsoft. 

Компанията не разгласи цената на конзолата, а това е значима детайлност, от която клиентите ще се интересуват при избора си на нов модел. Microsoft посочи, че Xbox Series X ще бъде в продажба за празниците следващата година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР