Microsoft предостави достъп до чатбота за търсачката Bing, базиран на

...
Microsoft предостави достъп до чатбота за търсачката Bing, базиран на
Коментари Харесай

Вече всички имат достъп до GPT-4 в браузъра Edge и търсачката Bing на Microsoft – нека да опитаме и ние

Microsoft даде достъп до чатбота за търсачката Bing, основан на GPT-4, без лист с чакащи. Вече всеки може да се записва и да тества чатбота. Ние също опитахме, като към този момент няма каквито и да било описи с чакащите да получат достъп до чатбота. Достатъчно е да се кликне върху синята иконка на Bing в горния десен ъгъл на браузъра, след което излиза диалогов прозорец, в който има три варианти – име и ключова дума за Skayte, въвеждане на е-поща и влизане със общоприетия Microsoft акаунт.

Показаният по-долу напълно банален образец демонстрира симбиозата сред елементарната интернет търсачка и чатбота GPT-4 и че по-този метод се е получил един много комфортен и пълностоен инструмент.

Директорът по връзките на Microsoft Кейтлин Рулстън изясни: „ Оставаме в предварителната версия и всички могат да се записват в Bing.com.

Списъкът с чакащите бе отстранен един ден преди началото на събитието, на което Microsoft ще обясни в детайли какви ИИ функционалности ще бъдат въведени в Office. Очакванията са софтуерният колос да интегрира чат бота в приложенията Teams, Word и Outlook, където ще може да вижда какво се случва в работното пространство и да дава отговори на всички заложени въпроси по отношение на работата с тези артикули. Засега чатботът е прибавен като непряк панел единствено в браузъра Еdge.

Страничната лента в Bing има няколко варианти, в това число за съставянето на автобиографии, мотивационни писма и така нататък, в допълнение към които излизат и линкове в интернет, които при предпочитание могат да обогатят материала. Аналитичните данни демонстрират таргетирана информация. Навярно ще се появят и други сходни варианти, които са в действителност комфортни.

Чатботът към този момент е в действителност наличен за всички, само че към този момент работи с някои ограничавания. Потребителите могат да зададат до 15 въпроса в границите на една сесия и не повече от 150 въпроса дневно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР