Microsoft предлага голяма и сравнително рядка отстъпка за хибридния таблет

...
Microsoft предлага голяма и сравнително рядка отстъпка за хибридния таблет
Коментари Харесай

Сделките на Microsoft Черен петък включват до $800 отстъпка за Surface Pro 9

Microsoft предлага огромна и относително рядка отстъпка за хибридния таблет Surface Pro 9 като част от по-голямо разпродажбено събитие Черен петък. Спестяванията варират според от модела, който купувате, само че бихте могли да спестите $800 на безусловно най-хубавия модел с 32GB RAM и 1TB SSD, което понижава цената до $1800 от $2600. Това е рекордно ниска договорка за тази съответна SKU.

Намалените модели оферират 8GB до 32GB RAM и 256GB до 1TB твърдотелно вместилище. Имате избор сред 12-то потомство Intel i5, 12-то потомство Intel i7, личния на Microsoft Arm-базиран SQ2 чип или даже най-новия SQ3 чип. Имайки това поради, отстъпките варират от $50 до гореспоменатите $800. За страдание, тези оферти не се доставят с клавиатура или стилус.

Microsoft

Microsoft Surface Pro 9 (Intel i7, 16GB RAM, 256GB SSD)

Вземете Surface Pro 9 със сериозна отстъпка.

$1100 в Microsoft

Има известно комплициране сред основаните на Arm модели и моделите на Intel. Просто казано, моделите на Intel са за опитни консуматори, а основаните на Arm модели са по-скоро за общо прилагане. Да, макар че SQ чиповете са по-нови, чиповете на Intel са по-бързи. В нашия обзор на миналогодишния Surface Pro 9 SQ3 го нарекохме компрометирана машина спрямо неговите братя и сестри, основани на Intel.

С това казано, линията Surface е добре оценена заради редица аргументи. 13-инчовият екран е прелестен, форм-факторът е подобаващ и Microsoft улеснява намирането на аварийни елементи за разлика от някои съперници.

Тези предложения се оферират и в Amazon, в случай че това е пожеланото от вас преживяване на дребно. Можете да вземете версия на Intel i7 с 16 GB RAM и 256 GB твърдотелно вместилище за $1100, икономисване на $500. Можете също по този начин да вземете гореспоменатия водещ таблет за $1800, същата цена като поръчване непосредствено от Microsoft. По-широката оферта на компанията за Черен петък също предлага отстъпки за Laptop 5 и Laptop Studio 2, наред с други.

Вашето Ръководство за извършване на покупки в Черен петък: Вижте всички в Follow Engadget за. Научете повече за In The Know. Чуйте от специалистите на Autoblog за най-хубавите и намерете да пазарувате от AOL, подбрани особено за вас.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР