Microsoft прави актуализации по уеб версията на OneDrive и Android

...
Microsoft прави актуализации по уеб версията на OneDrive и Android
Коментари Харесай

OneDrive вече ще има функция за редактиране на изображенията в облака

Microsoft прави актуализации по уеб версията на OneDrive и Android приложението на облачната услуга, като вкарва съществени функционалности за редактиране на фотоси, както излиза наяве от съобщение на компанията във вторник (чрез XDA Developers). Новите функционалности приближават съхранението на фотоси в OneDrive до това, което Гугъл към този момент предлага в своята услуга Гугъл Photos.

Сред функционалностите за редактиране, които OneDrive към този момент поддържа, можете да изрязвате, завъртате и вършиме светлинни и цветови корекции на фотосите. Редактирането на фотоси работи единствено в JPEG или PNG файлове и сега се предлага единствено за някои корпоративни сметки в OneDrive. От Microsoft споделят, че възнамеряват да разширят функционалността за редактиране на изображения до всички бизнес и учебни сметки това лято, като по-късно през годината с такива благоприятни условия ще бъде снабдено и iOS приложението.
Нови базови филтри
Разбира се, опциите за редактиране на изображения, на този стадий ще се простират до елементарни функционалности и базова промяна на изображението, а не професионален монтаж и профилирани филтри, само че това несъмнено е прелестно изобретение и разширение на опциите на платформата, а облачното осъществяване на тези корекции, ще спести огромна част компютърни запаси, старания и време, в доста сфери на ежедневна работа с графично наличие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР