Microsoft подобри безплатната версия на Teams в Windows 11. Приложението

...
Microsoft подобри безплатната версия на Teams в Windows 11. Приложението
Коментари Харесай

В Microsoft Teams за Windows 11 се появи поддръжка на общността и базиран на AI инструмент за създаване на изображения

Microsoft усъвършенства безплатната версия на Teams в Windows 11. Приложението получи поддръжка на общността, което е самобитен отговор от софтуерния колос на сходните принадлежности за групиране, които се намират в другите платформи като Фейсбук, Discord, WhatsApp или Reddit. Разработчиците също са интегрирали в Teams и поддръжка на Microsoft Designer – основан на невронни мрежи инструмент, който ви разрешава да създавате изображения за обществените мрежи, предложения за събития и други

Общностите в Teams се появиха през декември предходната година, само че тогава бяха налични единствено за потребителите на услугата в мобилните приложения. Сега това ограничаване ще изчезне и всеки ще може да провежда групи, да организира събития и да основава групови чатове. „ В Windows 11 притежателите на общността могат да ги основават от нулата, да канят нови членове, да основават и хостват събития, да модерират наличие благодарение на функционалностите за сигурност и да получават вести за всички значими събития “ – споделиха разработчиците в известие. Поддръжката на общността скоро ще се появи и в Teams за Windows 10, macOS и в уеб-версията на услугата.

Заедно с това потребителите на Teams за Windows 11 ще имат достъп до прелиминарен обзор на инструмента Microsoft Designer. Може да бъде потребен и при основаване на предложения за събития или срещи, банери за общността, изображения за обществените мрежи и други Designer употребява невронни мрежи, тъй че неговите благоприятни условия наподобяват тези, предлагани от останалите сходни услуги като DALL-E или Adobe Express.

Някои други незначителни промени, ориентирани към възстановяване на удобството при взаимоотношение с услугата, са внедрени в Teams за мобилните устройства. Заедно с това разработчиците актуализираха и GroupMe – услугата за известия, която Microsoft купи със Skype през 2011 година Услугата получи поддръжка на позвънявания в Teams, което разрешава на потребителите да правят повиквания в Teams от чатовете на GroupMe и да се причисляват към груповите видео-разговори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР