Microsoft планира да въведе по-богато изживяване, свързано с времето в

...
Microsoft планира да въведе по-богато изживяване, свързано с времето в
Коментари Харесай

Microsoft скоро ще въведе още една функция на Windows 11 за потребителите на Windows 10 – ето каква е тя

Microsoft възнамерява да вкара по-богато преживяване, обвързвано с времето в изводи екран на Windows 10 – нещо, което компанията към този момент тества с Insider програмата на Windows 11. В предварителната версия на Windows 10 тази седмица компанията декларира, че „ скоро “ ще вкара по-динамичния и интерактивен интерфейс за актуализиране на времето.

Ето по какъв начин Microsoft разказва новото преживяване за времето за Windows 10:

„ През идващите седмици ще се появи по-богато преживяване за времето на вашия заключен екран. Това включва динамични, интерактивни актуализации на времето, тъй че, когато задържите мишката върху времето на изводи си екран, ще виждате повече информация. Когато докоснете или щракнете върху картата с времето и влезете, Microsoft Edge ще се отваря с цялостната прогноза в MSN Weather. Също по този начин това ново преживяване ще бъде включено по дифолт, в случай че статусът на заключен екран е заложен на „ Няма “. Както и през днешния ден, статусът на заключен екран ще бъде разполагаем, когато заключите екрана си, без значение коя алтернатива за персонализация сте избрали (Windows Spotlight, Picture или Slideshow).

Понастоящем Microsoft предлага няколко метода за инспекция на времето в Windows. Бързият клавиш в лентата на дилемите за достъп до панела с джаджи да вземем за пример демонстрира къса информация за времето във вашия регион. Тя може да демонстрира настоящата температура или информация за качеството на въздуха. Тя е доста къса и никога не може да размени цялостната прогноза, само че ви дава визия за времето с един бърз взор.

Миналата година Microsoft разгласи, че е преоценила тактиката си за Windows 10 и е решила да влага още веднъж запаси в даването на нови функционалности и прекарвания за по-старата версия на Windows, която апропо към момента се употребява от доста консуматори – 7 от 10 компютъра с Windows го употребяват, тъй че това не е някаква огромна изненадата. Промяната идва с поемането на създаването на Windows от ново управление, което има за цел да даде допустимо най-вече услуги на Microsoft на допустимо най-вече консуматори на Windows

Microsoft към този момент разгласи, че възнамерява скоро да даде ИИ-асистента Windows Copilot и на потребителите на Windows 10, като се чака това да стане през идващите седмици. Очаква се, че през идната година ще забележим и още функционалности, които ще си проправят път към Windows 10.

Според осведомени с въпроса, Microsoft възнамерява скоро да отвори още веднъж канала Windows Insider Beta за потребителите на Windows 10, който евентуално ще се употребява за тестване на нови функционалности на Windows 10, които към момента са в развой на разработка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР