Microsoft отчете своите резултати от второто тримесечие на фискалната 2020

...
Microsoft отчете своите резултати от второто тримесечие на фискалната 2020
Коментари Харесай

Microsoft отчете $37 милиарда приходи за последните 3 месеца на 2019 година

Microsoft регистрира своите резултати от второто тримесечие на фискалната 2020 година (четвърто тримесечие на календарната 2019 година). Според данните за интервала компанията е записала доходи от 36,9 милиарда $, което е с 14% повече на годишна база, както и чист приход от 11,6 милиарда $, или с 38% повече по отношение на година по-рано.

Технологичният колос регистрира 1,51 $ облага на акция, а вложителите чакаха облага от 1,32 $ на акция при доходи от 35,67 милиарда $. Прогнозите на Wall Street също по този начин предвиждаха чист приход от 10,12 милиарда $.

След оповестението на доклада акциите на компанията са нарастнали към 2%, написа ТechCrunch.

Какво се случва с другите услуги на Microoft?

Приходите от Office 365 от търговски услуги са нарастнали с 27% спрямо резултатите от предходната година.

Облачната изчислителна услуга за изгражданe, внедряване и ръководство на приложения и услуги - Microsoft Azure, е повишена с цели 62% на годишна база.

Другите потребителските офис артикули и облачни услуги на софтуерния колос са нарастнали с 19% спрямо резултатите им преди година.

Dynamics 365 е набъбна с 42% спрямо предходния си резултат.

В допълнение към тези резултати, LinkedIn, която е цялостна благосъстоятелност на Microsoft от 2016 година, набъбна с 24% спрямо година по-рано. Най-голямата софтуерна компания не един път подчертава, че скоростта на повишаване на обществената бизнес мрежа е основен приоритет.

Най-разпознаваемият артикул на Microsoft - операционната система Windows, регистрира 18% нарастване на приходите за последното тримесечие на 2019 година. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР