Microsoft обяви старта на Windows 365 - новата абонаментна услуга,

...
Microsoft обяви старта на Windows 365 - новата абонаментна услуга,
Коментари Харесай

Microsoft пусна абонаментната си услуга Windows 365 за фирми и организации

Microsoft разгласи старта на Windows 365 - новата абонаментна услуга, която разрешава достъп до компютър в облака, с който можете да работите на всички места, предава. 

Работата на Windows 365 е сходна на тази на Microsoft Xbox Cloud Gaming. На пръв взор наподобява като естествен Windows, само че в реалност нашият компютър демонстрира единствено изображение на система, която работи на сървър в друга част на света.

Голямото преимущество на тази система е, че няма значение какъв вид устройство използваме. Можем да преминем от настолен компютър към преносим компютър и даже таблет и да продължим да използваме същата система, със същите отворени файлове и същите приложения. Само би трябвало да имаме интернет връзка.

Първоначално Microsoft предлага Windows 365 на фирмите, защото те са тези, които ще извлекат максимума от система като тази, което въпреки това ще улесни хибридните модели на работа: чиновниците ще могат да работят със същата система, без значение дали са в в офиса или у дома.

Поради тази причина първите модалности на Windows 365 са ориентирани извънредно към компании и организации , които го изискват. Налични са две версии на операционната система. Windows 365 Business е ориентиран към дребни организации, които търсят елементарен метод за разполагане на компютри в облака с най-много до 300 консуматори, докато Windows 365 Enterprise е предопределен за по-големи компании, които изискват потреблението на Microsoft Endpoint Manager и интеграция с други услуги на Microsoft, с безграничен брой консуматори. 

Базовата версия на Windows 365 се състои от двуядрен компютър, 4 GB RAM и 128 GB място за предпазване. Това е достатъчно да стартирате леки принадлежности за продуктивност, като приложения на Office и уеб браузъри. Ще можете да стартирате Microsoft Teams, само че единствено за чатове и осъществяване на аудио диалози. Това коства 31 $ на месец на консуматор.

Стандартната версия на Windows 365 предлага достъп до двуядрен компютър, 8 GB RAM и 128 GB място за предпазване. Тази система ще разреши пускане на всички приложения за продуктивност и бизнес приложения, съгласно Microsoft, и е съвместима с цялостната версия на Microsoft Teams. Това излиза по 41 $ месечно на консуматор.

Windows 365 Premium пък ви разрешава да употребявате четириядрен компютър с 16 GB RAM и 128 GB място за предпазване. От това ще се нуждаят потребителите, работещи с огромни натоварвания и обработка на данни. Разработчиците също ще желаят тази версия, защото е съвместима с Visual Studio, както и с Power BI и Dynamics 365. Тя коства 66 $ на месец на консуматор. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР