Microsoft обвини The New York Times във футурология на Страшния

...
Microsoft обвини The New York Times във футурология на Страшния
Коментари Харесай

Microsoft осмива „футурологията на Страшния съд“ на делото на New York Times за AI

Microsoft упрекна The New York Times във „ футурология на Страшния съд “ за прогнозиране, че ChatGPT може да съсипе новинарския бизнес, защото се стреми да отхвърли дело, което твърди OpenAI, основателят на бота с изкуствен интелект, взе участие в нарушение на авторски права.

В молба, подадена до съд в Манхатън, Microsoft, която е отделила 13 милиарда $ за OpenAI, оприличи медийната организация в Ню Йорк на холивудски студия, които се пробваха да спрат въвеждането на видеорекордера през 80-те години на предишния век и възпрепятстване на „ революционна нова технология “.

NYT стана първата огромна медийна компания в Съединени американски щати, която съди OpenAI и Microsoft за техните AI chatbots през декември, обвинявайки технологията компании за нелегално прекопирване на милиони публикации, с цел да изградят програмата.

Новинарската организация, която търси обезщетение за милиарди долари, твърди, че двете групи са желали „ да се възползват от голямата инвестиция на The Times в публицистика, като го използ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР