Microsoft никога не са харесвали това, че Windows потребителите понякога

...
Microsoft никога не са харесвали това, че Windows потребителите понякога
Коментари Харесай

Windows 10 и 11 хапливо ви разубеждават да не инсталирате Chrome

Microsoft в никакъв случай не са харесвали това, че Windows потребителите от време на време смъкват Chrome вместо Edge, само че в този момент колосът ускори напъните си да задържи хората да употребяват неговия браузър. Когато стигнете до страницата за събаряне на Chrome в Windows 10 и Windows 11, към този момент ще видите нови известия, които ви разубеждават да инсталирате конкурентния браузър на Гугъл.

Тези известия са много хапливи и показват да вземем за пример, че Chrome e браузър от 2008 година, до момента в който Edge е напълно нов. „ Edge употребява същата технология като Chrome, само че с спомагателната тежест на Microsoft ", гласи друго известие. „ Никой не обича да пилее пари. Еdge е най-хубавият браузър за онлайн извършване на покупки ", прокламира трето. Въпросните известия не са досадни изскачащи подкани, а се демонстрират непосредствено от Edge и то единствено на уеб страницата за събаряне на Chrome.

Новите известия на Microsoft идват три години откакто компанията за пръв път стартира да предизвестява Windows 10 консуматори да не конфигурират Chrome и Firefox. Освен това, Microsoft направи по-трудна процедурата по промяна на браузъра по дифолт с Windows 11 и принуждава потребителите да употребяват Edge посредством общоприетите ъпдейти на Windows.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР