Microsoft не е потвърдила, че следващата голяма версия на Windows

...
Microsoft не е потвърдила, че следващата голяма версия на Windows
Коментари Харесай

Windows 12 видео концепция показва магически дизайн на мечтаната операционна система

Microsoft не е удостоверила, че идната огромна версия на Windows ще се назовава Windows 12, само че знаем, че компанията работи по огромна актуализация на операционната си система. Новообявеният канал Canary за Windows Insiders разрешава на Microsoft да тества функционалности и промени за неназованата към този момент последваща огромна версия на Windows.

Въпреки че чакаме публична информация за Windows 12, почитателите и запалянковците към този момент интензивно създават дизайна на това, което се надяват да видят в идната операционна система на Microsoft. 

Дизайнерът и YouTuber Addy Visual неотдавна показа концептуален видеоклип за Windows 12 

Включва няколко функционалности, които хората са поискали, както и някои нови хрумвания. Като начало видеото демонстрира нова идея за менюто „ Старт “, която съчетава детайли от Windows 11 и Windows 10. Цялостната хармония е сходна на тази в Windows 11, само че функционалността е по-скоро като тази в Windows 10, като да вземем за пример описът с всички стратегии се появява на по-видно място. 

В концепцията в менюто „ Старт “ са включени и уиджети.

Лентата на дилемите получава доста внимание във видеото, в това число динамични детайли, които демонстрират информация и вести, и опция да щракнете върху част от лентата на дилемите, с цел да извикате уиджети. 

Тези уиджети могат да се слагат и на работния плот.

Концепция, която се разгръща в цялото видео, е изборът. Мнозина се оплакаха, че Microsoft е премахнала доста благоприятни условия при прекосяването от Windows 10 към Windows 11. За разлика от това, което направи Microsoft, видеото на Addy Visuals демонстрира благоприятни условия за обособена лента със задания или такава, която се простира по целия екран.

Връщат се и групите от приложения, което би било добре пристигнало за мнозина, които използваха тази функционалност в Windows 10. Подобна функционалност е налична и в смарт телефоните и таблетите.

Видеото се добавя от модифициран файлов управител и няколко хрумвания за нови функционалности.

Разбира се, това е единствено концептуално видео. Проектирането на операционна система с преносими елементи изисква продължителна работа. Microsoft не може просто да плъзга и пуска детайли, които желае да промени, и те да работят безпроблемно. Освен това при основаването на операционна система компанията би трябвало да вземе поради използваемостта, противоположната съгласуемост и няколко други фактора. Да се надяваме обаче, че най-малко ще обмислят сходна посока.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР