Microsoft най-накрая прекрати поддръжката на Adobe Flash Player още през

...
Microsoft най-накрая прекрати поддръжката на Adobe Flash Player още през
Коментари Харесай

Windows 10 напълно ще премахне Adobe Flash Player през юли

Microsoft най-сетне приключи поддръжката на Adobe Flash Player още през декември. И до момента в който новите актуализации на Windows 10 отстраняват Adobe Flash Player от устройствата, преди софтуерът да доближи края на поддръжката, Microsoft подхваща още една стъпка, с цел да резервира сигурността на клиентите си, премахвайки съставния елемент Flash от Windows посредством друга актуализация, пусната през юни, обявиха от компанията в скорошна обява в блога си.

От юни „ Актуализацията за унищожаване на Adobe Flash Player “ (известна също като актуализацията KB4577586) ще бъде включена в актуализациите към версията на Windows 10 билд 1809 и по-нов, дружно с всяка идна кумулативна актуализация по-късно. От юли актуализацията ще бъде включена и в най-новата кумулативна актуализация на Windows 10, версия 1607 и версия 1507. Ще бъде включена и в месечния общ брой и актуализацията Security One за Windows 8.1, Windows Server 2012 и Windows Embedded 8 Standart, означават от компанията в поста си.

Най-новата огромна актуализация на Windows 10, версия 21H1, също се чака да дойде тази пролет. Когато потребителите създадат актуализацията до новата версия, Flash Player ще бъде отстранен от техните устройства, съгласно информацията от обявата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР