Microsoft направи своя базиран на генеративна невронна мрежа чат-бот Bing

...
Microsoft направи своя базиран на генеративна невронна мрежа чат-бот Bing
Коментари Харесай

ИИ-ботът  Microsoft Bing Chat вече е достъпен в Chrome и Safari, но само за определени потребители

Microsoft направи своя основан на генеративна невронна мрежа чат-бот Bing Chat наличен за потребителите на странични браузъри, като Гугъл Chrome и Apple Safari. Специално уголемение за браузър, което дава достъп до бота на Bing, стана налично тази седмица за стеснен брой консуматори.

„ Ние откриваме достъпа до чат-бота Bing за Safari и Chrome за стеснен брой консуматори като част от тестванията на функционалността в други браузъри. Ще предоставим достъп до бота за повече консуматори след привършване на общоприетите тестови процедури “, разяснява представител на Microsoft по този въпрос.

Потребителите на Windows, които са имали достъп до чат-бота Bing като част от програмата за тестване, ще получат уведомление в изскачащ прозорец, който ще се появи в лентата на дилемите на Windows 10 или Windows 11. Съобщението ще ги подкани да тестват чатбота в браузъра Chrome. Как тъкмо потребителите на macOS са известени, че чат-ботът на Microsoft е станал наличен за тях, не се прецизира. Съобщението също по този начин гласи, че разширението Bing работи с някои ограничавания. Например в страничните браузъри чатботът може да обработва поръчки с дължина не повече от 2000 знака, до момента в който в Edge може да обработва поръчки с дължина до 3000 знака.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР